Станишев: Орешарски направи в пъти повече от правителството на ГЕРБ

„Това правителство направи в пъти повече от правителството на ГЕРБ за четири години”. Това заяви бившият лидер на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев на традиционния събор на Бузлуджа. По думите му, БСП е доказала, че може да съзидава и да изгражда България.

“Искам да знаете, че БСП е тази сила, която създава работни места, грижи се за възрастните и дава шанс на младите. Това е силата, която дава справедливост. Без справедливост няма държава. Ние сме различни от другите партии. Ние сме направили много повече от всяка една партия, която е била на власт”, изтъкна Сергей Станишев. Според него БСП е направила много неща във власта, но и за много неща не е успяла, защото не й стигнала силата. Станишев изрази убеденост, че на 5 октомври всички присъстващи на Бузлуджа, както и социалистите в България ще докажат, че левицата е силна и дава шанс на страната.

“Няма как да се бориш с монополи, ако хората, които защитаваш, не отидат да гласуват. Няма как да ограничаваш произвола на банките, ако потребители смятат това за наша битка, а не за тяхна. Няма как да влияеш на цените на тока, ако бедните не подкрепят тази сила, която ги защитава. Искам всеки един от нас да си свърши работата, да отиде при хората и да кажем какво сме направили и какво ще направим. Нашата дума на две не се дели”, каза още Станишев в речта си пред множеството на Бузлуджа.

Свързани публикации

2 Comments

  1. Да,това правителство направи в много пъти в повече да съсипе България.То бе едно от най-некадърните правителства управлявало някога страната.И нищо чудно щом го управлява един дизайнер/такова е образованието на Станишев/Сами си представете колко талант и въображение и талант е необходимо за да стане дизайнер именно на военни униформи. Но толкова може човека Но не дай боже той и кликата му отново някога да дойдат на властДа се надяваме,че това никога няма да стане

  2. Да това правителство направи в пъти повече да съсипе държавата.Това беше едно от нъи некъдърните правителства управлявали българия.Не даи боже отново да доидат на власт

Leave a Reply

Your email address will not be published.