Спецполицаи отново нахлуха в дома на невинни хора

Антимафиоти извършват арести във Фонда за лечение на деца в чужбина

За втори път през този месец полицаи нахлуха на грешен адрес. Този път екшънът се разиграл в Козлодуй в апартамента на семейство Иванови, които работят на високи позиции в АЕЦ “Козлодуй”, пише в. “Преса”.

В сряда Иво Иванов и съпругата му закусвали преди работа, когато апартаментът им бил атакуван от маскирани и тежковъоръжени мъже през балкона и входната врата. Спецченгетата веднага започнали обиск, след което напуснали безмълвно. Сетне в апартамента влезли цивилни полицаи, които поискали личните карти, записали им данните и си тръгнали. Един от служителите през зъби се извинил на семейството и казвал, че е станала грешка.

От свои познати, близки до полицията, Иво Иванов разбрал впоследствие, че са търсили в дома му някой си Цветомир Янков Златков-Мишката. Още по-голямо било учудването на енергетика, когато разбрал, че Мишката е с адресна регистрация в собствения му дом.

Предишният гаф на спецченгетата бе в Оряхово, когато по погрешка разбиха вратата на къща на двойка пенсионерири спецакция по задържането на бандата лихвари на Ангел Попов-Главестия. Тогава служебният вътрешен министър Йордан Бакалов лично се извини на възрастното семейство.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.