София домакинства за 22-ри път на Секюрити Експо

Поредното, вече 22-ро издание на международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе от 25 до 28 март в Интер Експо Център – София, съобщиха от БТПП, които са съорганизатори, заедно с Интер Експо Център. Проявата по традиция се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където бизнесът среща изискванията на модерния човек.

Участници са традиционните фирми – производители, търговци и предприемачи в България и чужбина, които предлагат продукти в областта на сигнално-охранителните системи, видеонаблюдение и контрол на достъпа, комуникационно-информационните мрежи, киберсигурността, техники за пожароизвестяване и пожарогасене, средства и оборудване за сигурността на промишлени и комунални обекти и други.

В 22-ата специализирана изложба Security Expo ще вземат участие фирми от Германия, Дубай, Босна и Херцеговина, Чехия, Русия, Италия. Убедени сме, че изложението, като един устойчив канал и добра платформа за предлагане на идеи, стоки и услуги, ще привлече рекорден брой български и чуждестранни посетители, коментират организаторите.

Изложението предоставя възможност за обмен на практически и професионален опит чрез безплатен достъп до съпътстващата програма, съдържаща презентации и демонстрации на български и чуждестранни експерти.

За първа година акцент в експозицията ще бъдат мобилните устройства, периферията им и на най-съвременните софтуерни приложения. Ще бъдат представени постижения в областта на аудиовизуалната техника, предназначена както за домашно ползване, така и за обществени сгради, офиси, заведения, модели ресивъри за домашно кино, Blu-ray плейъри, уникални мини стерео системи, източници (цифрови и аналогови), тонколони, стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО включва в профила си както традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, така и „облачни” технологии.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.