Служители във фирма за бързи кредити пребиха длъжник

флагманСлужители във фирма за бързи кредити нанесоха побой над 57-годишен мъж от Поморие, заради забавени вноски, съобщиха от ОД на МВР-Бургас.
Около 10:40 ч. вчера в Районно управление ”Полиция” – Поморие е получено съобщение за инцидент в частен дом в Каблешково, разположен на ул. ”Хан Тервел”, при който четирима мъже, придвижващи се с лек автомобил ”Фолксваген Пасат”, нанесли побой на 57-годишния обитател на къщата.
Междувременно „Флагман” съобщи подробности за случилото се.
“Наказателен отряд” на айтоска фирма за бързи кредити – Хами Х., Гюнер Сюлейман и Нуран В., начело с шефа си Кенан Юсеин пристигнал с лека кола „Фолксваген Пасат” на ул. “Хан Тервел” в Каблешково, където нахлул в къщата на 57-годишен мъж и го пребил заради закъснели вноски по кредит от 800 лева.
Като видял страховитите мъже, домакинът побягнал и от страх се заключил в банята си. Това обаче не спряло биячите, които разбили вратата, издърпали стопанина на двора и го пребили, твърди “Флагман”.
Според сайта по-късно яките “консултанти” са били установени от полицията, като всички са служители на айтоския клон на фирмата.Потърпевшият бил в затруднение, той получавал няколко предупредителни писма, но не успявал да внесе пари. Това наложило да се включи в действие и наказателния отряд, коментираха местни жители. По първоначални данни мъжът от Каблешково е с две счупени ребра.

На снимката: 43-годишният Кенан Юсеин е шеф на айтоския клон на фирмата за бързи кредити “Вега 1”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.