Слави Трифонов прави политически проект, търси успешни хора за управленци

Шоуменът и бизнесмен Слави Трифонов намекна за някакъв вид бъдещо политическо формирование с поредното си отворено писмо, в което заявява, че “започва да търси талантливи, квалифицирани и морални българи, които да могат да управляват страната”.

“Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни. Тъжна, тъжна, тъжна работа”, констатира Трифонов.

По-нататък кой обръща внимание, че парламентът отхвърли идеите за въвеждане на мажоритарно гласуване, които се предвиждаха в организирания от “Шоуто на Слави” национален референдум.

“Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава държава, но има такъв народ”, заключава Трифонов.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.