Слатински: Ще има правителство с подкрепата на ПФ и АБВ

“Правителство ще има. Това бе очевидно още в нощта на изборите и не бе необходимо да се играе водевилът “Многострадалната Геновева” в 7 действия. Остана само една неизвестна величина – дали частта от РБ, която всички в РБ подозират, че е от друга кръвна група, както и жадните за кариера с цената на всичко и на всяка цена, използващи РБ (а най-вече гласовете на избирателите на РБ) ще се “купят” в името на мантрата “Трябва да има правителство!”.

Това коментира на страницата си във Фейсбук Николай Слатински. Лично той е на мнение, че Бойко Борисов ще състави кабинет с гласната подкрепа на ПФ и АБВ и с негласната поддръжка на ДПС и ББЦ. По думите му, “ББ можеше да посочи двадесетина случайно подбрани хора за министри и двадесетина случайно подбрани точки като програма на правителството и то щеше да мине. И то ще мине…”

Николай Слатински пише, че от петте малки партии само РБ няма да влоши резултата си при нови избори и затова не бива да се страхува от тях (което не значи, че някои дискредитирани или дискредитирали се персони в РБ не бива да се страхуват от изборите).

Слатински е убеден, че никой не иска избори, както и, че всички искат да има правителство.

Въпросът на Истината и Лъжата е: Дали РБ има място в правителство на ББ, което е гласно подрепяно от ПФ и АБВ и негласно поддържано от ДПС и ББЦ, завършва своя кратък коментар във Фейсбук Николай Слатински.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.