Слатински: Истинската опасност за РБ е Кунева

Проф. Николай Слатински смята, че не Божидар Лукарски, а Меглена Кунева е истинската опасност за Реформаторския блок и дори я нарича “мината, която РБ заложи под своята трудно изградена конструкция”.

Ето и целият коментар на Николай Слатински от страницата му в социалната мрежа:

Аз отдавна от СДС не разбирам нищо и нямам ни най-малка представа какво е то сега и има ли почва у нас. Затова си признавам, че досега не знаех нищо за някакъв Лукарски, а пък от брутално циничното му поведение, за което научавам от ФБ, заключавам, че той даже не е някакъв, а е просто никакъв.
Но съм абсолютно изненадан, че покрай тази марионетка с поведение на мажоретка се подценява истинската опасност за РБ и тя се нарича Кунева.
Кунева е мината, която РБ заложи под своята трудно изградена конструкция и тази мина рано или късно, а по-скоро рано, ще го взриви и разпръсне на парчета.
Странното е, че изобщо съществуваше заблудата “Кунева”. Доверието към нея не следваше от никъде – нито от биографията й, нито от партийното й поведение, нито от делата на въпросната госпожа преди РБ, нито от думите й като част от РБ. Ако някой е запомнил нещо от моите статуси във ФБ, той знае, че базирано на преки впечатления и конкретна информация, моето отношение към Кунева е (без)крайно отрицателно.
Винаги съм бил убеден, че Кунева и РБ са генетично антагонистични и абсолютно несъвместими.
Но даже аз си мислех наивно, че тази разрушителна мина ще избухне няколко месеца, а не няколко дни след изборите…

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.