Škoda избира Continental за новия Superb

Автомобилната компания Škoda реши да оборудва своя своя топ модел – новия Superb – с върхови гуми Continental. Компанията избра най-доброто оригинално оборудване за своя прекрасен автомобил в лицето на ContiEcoContact 5 и ContiPremiumContact 5.

Гумите са с размери 215/55 R 17 V, които се доставят вече директно в завода на Škoda в Квасини,Чехия, където се произвежда един от най-популярните автомобили на концерна Volkswagen.

Една от основните причини Škoda да се довери на водещия германски производител е ниското съпротивление при търкаляне на гумите на Continental, съчетано с безопасно и комфортно пътуване и голям пробег. Чрез ContiEcoContact 5 и ContiPremiumContact 5, фенът на Škoda има възможността да се избира между два вида гуми, които са с различни качества, за да използва най-подходящите гуми за своите нужди и стил на шофиране.

Летните гуми ContiEcoContact 5 са изцяло нова концепция, родена от тясното сътрудничестово на Continental с водещи европейски производители на коли. ContiEcoContact 5 е подходяща за пътуване на по-дълги разстояния и е разработена с цел намаляване разхода на гориво, както и с грижа за околната среда. Намалено е съпротивлението при търкаляне, като са осигурени изключително добри спирачни характеристики. Еко гумите на Continental осигуряват висока безопасност и кратък спирачен път както на сухо, така и на мокро пътно платно.

ContiPremiumContact 5 от своя страна комбинират удобство и максимална безопасност. Те са с изключително къс спирачен път, комфортно управление и подобрено съпротивление при търкаляне.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.