Скандал между Евгений Михайлов и Нешка Робева, Бареков я защити

Скандал между  Нешка Робева и Евгени Михайлов избухна в студиото на предаването “Събуди се” по Нова тв. Заедно с тях гости бяха още Радослав Каратанчев, Николина Чакърдъкова, Кристиян Коев и Стоян Михалев. Те защитаваха интересите на политическите партии, които представляват и подкрепят. Целият разговор премина бурно, с непрестанни прекъсвания и говорене един през друг.

Именитата ни треньорка по художествена гимнастика се възмути, че нищо не случва по Костинбродската афера. Според нея медиите манипулират,  след като имало 480 000 бюлетини, приготвени за изпращане. Евгени Михайлов отвърна, че Костинбродска афера изобщо не е имало, а е била медийна манипулация.  “Най-скъпата кампания е на ББЦ, в аферата няма нито грам истина, тя беше сътворена от вашия лидер”, заяви той.

Робева  защитаваше Бареков.  „Аз съм тук, за да защитя най-охуления, най-очернения“, заяви тя.  “Със същия ентусиазъм защитавахте Тодор Живков”, каза й Михайлов.

“Голяма част от парите на КТБ са изляти във вашата кампания, във вашите танцьорки”, допълни той. Нешка Робева силно повиши тон: “Назовете сума и ако не е вярно аз ще ви дам под съд”.  Водещите не можаха да усмирят страстите.

„Омерзен съм от старите седесари и ченгета, като Методи Андреев, Евгений Михайлов и Георги Марков,

които се превърнаха в слуги на мафията и подлоги на силните на деня.  Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. „Същият този Евгений Михайлов, който се титулува като режисьор, месеци наред висеше пред кабинета ми в ТВ7, за да предлага архивните си кадри на безбожно високи цени. Тогава не беше омърсен от ТВ7, а лукаво предлагаше архивите му да бъдат купени от телевизията“, разказа Бареков пред ПИК и попита: „Г-н Михайлов, не искахте ли със същия ентусиазъм, с който днес громите моята партия и ме наричате корумпиран, без да съм участвал във властта, да получите една торба с пари от телевизията, без да се интересувате откъде идват средствата?“.  „В момента, в който отказах тази сделка като неизгодна, той се прехвърли в Банкя,  за да финансира десните си убеждения оттам. Първата сделка, на която попречих и развалих, беше опитът на Евгений Михайлов и приближения до него Любомир Павлов да откраднат за себе си Киноцентъра на безценица“, разказа още лидерът на ББЦ. По думите му Михайлов е символ на пладнешкия грабеж по времето на така нареченото дясно управление между 1997 .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.