Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е арестуван за грабежи

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е задържан за грабеж на бензиностанция на „Цариградско шосе” в София преди няколко дни, съобщиха в. “Телеграф” и редица електронни медии. 17-годишният младеж е арестуван в четвъртък – ден след грабежа на бензиностанцията OMV. Вече му е повдигнато и обвинение за участие в грабеж.
Иванов е разведен и родителските права са присъдени на бившата му съпруга Диана Долапчиева.
Новината бе потвърдена от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров пред ТВ7. Той обясни, че миналата седмица са били задържани две лица, като едното било непълнолетно. Лазаров заяви, че не се интересувал кой на кого е дете.

Няма друг заподозрян за убийството на 8-годишната Александра от Поморие, освен Атанаска Георгиева, каза още Лазаров. Главният секретар на МВР потвърди, че обвинената е направила самопризнания и лично е посочила мястото на трупа на детето.
На Георгиева е повдигнато обвинение за убийство.

Лазаров потвърди, че детето е било убито още същата вечер, когато родителите са сигнализирали, че не се е прибрало от училище. На следващата сутрин в 9:30 ч. Атанаска е била изведена от полиция от дома си и с нея е започнала работа.
По думите му разследващите са работели по всички версии още от самото начало – отвличане с цел откуп, убийство, детето просто да не се е прибрало вкъщи – но спекулациите са надминали всякакви граници.
“От вчера работим с прокуратурата, за да мога да дойда тук и да кажа, че Атанаска Георгиева е направила самопризнания. Участвала е в следствен експеримент, при който е открито тялото на детето. Не искам да влизам в повече подробности, на всички вече е ясно за какво става дума. Няма нужда да облъчваме обществото с мистерии и някакви версии, пуснати между другото, които отново целят да насадят напрежение”, заяви Светлозар Лазаров и отказа да разкрие повече подробности.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.