Симеонов и Каракачанов готови да съставят правителство

ГЕРБ и Патриотите се канят да управляват заедно 4 години

Ако другите две политическо формации не успеят да направят правителство потвърдихме нашето намерение да вземем третия мандат и да предложим на обществото работещ, професионален кабинет. Това е новината, която произведе Красимир Каракачанов, съпредседател на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО”, след консултациите за съставяне на правителство при президента Росен Плевнелиев.

Войводата определи като много конструктивно двучасовите разговори с президента Плевнелиев. Основният акцент в тях били основните приоритети, разработени от Патриотичен фронт като основа за една бъдеща програма за управление. По думите на Каракачанов, президентът си бил направил труда да прочете тяхната програма, в която намерил точки, които съвпадат с неговите виждания: по отношение на средния и дребния бизнес, на ревизията в енергетиката.

Новината за самозапалилата се пред президентството жена съкратила консултациите между Плевнелиев и Патриотичния фронт и насочила разговора към това какво предизвиква хората към такива прояви на отчаяние.

„Не може поредните или следващите управляващи да бъдат толкова безчувствени към проблемите на хората свързани със социалната сфера, безработицата, ниското заплащане, лошото здравеопазване, емиграцията на младите. Общата констатация е, че така повече не може да продължава”, изтъкна Красимир Каракачанов.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Браво, хубаво е, че допирните точки са много. И е хубаво че програмите на всички съвпадат. Само че те не съвпадат с точките на българския народ. Днес в медиите пише, че храните в Германия са по-ниски от тези в България. По тази точка имате ли съвпадение, г-н Каракачанов?

Leave a Reply

Your email address will not be published.