Сидеров: САЩ се готвят да разположат ядрени ракети у нас

“Американският сенатор Маккейн идва да наставлява сегашния премиер и експремиерът получава същите нареждания. Последствията от това са, че на американците е обещан шистов газ, на американците е обещано тук да разположат ядрени ракети”. Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров преди началото на днешното заседание на Народното събрание. Пред парламентарните репортери Сидеров коментира,че САЩ се готвят да разположат тук в България ядрени ракети, които ще бъдат преместени от Холандия и това е вече уговорено.

Вижте как се продава България, каза още Сидеров. Той бе категоричен, че това правителство е изчерпано, не може да продължи да управлява. В същото време Сидеров коментира, че “Атака” няма отговорност за свалянето на правителството. По думите му, вносителите на петия вот на недоверие срещу кабинета – ГЕРБ – нямат желание за този вот и дори преговаряли вътре в парламента с ДПС.

“Следващото правителство на България няма да е по-добро явно от сегашното. Затова най-вече трябва да мислим”, каза още Волен Сидеров. Той допълни, че и “Атака” вече настоява
Орешарски да подаде оставка, защото не се спазват обществените интереси. Според Сидеров, “чашата преля с това позорно клякане пред американския сенатор Маккейн, със спирането на “Южен поток”.

По-късно Сидеров повтори, че на САЩ е обещано да разположат ядрени ракети у нас и в изказване от парламентарната трибуна и отново обвини ГЕРБ и ДПС, че се договарят да управляват заедно.

Свързани публикации

1 Comment

  1. На Кремълския ибрикчия Сидеров ,нещо му е разположено в главата .Причината е кокаина,водката и социализма.Те не прощават на никого.

Leave a Reply

Your email address will not be published.