Сидеров прогнозира скорошни нови избори и се видя премиер

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви в „Седмицата” по Дарик радио, че следващия парламент няма да изкара мандата си и вероятно ще управлява по-малко от година, защото идват кризисни моменти – цената на тока се увеличава, а политиката на досегашните правителства може да доведе до газова криза. Сидеров изрази увереност, че в едно обозримо бъдеще е възможно той да е министър-председател, защото все повече хора разбират смисъла на измамата Европейски съюз, на провежданите реформи, на прехода.

Сидеров беше категоричен, че все повече хора ще се вглеждат в това, което АТАКА предлага – революция в икономическата философия. Председателят на “Атака” заяви, че ще подкрепи тези партии, които са съгласни, че колониалното робство трябва да се прекрати.

“Има такива партии, но те не са в парламента – те са леви, с ясно изразено ляво виждане. Те имат подобни виждания – за връщане на държавата в икономиката, за прекратяване на това васално поведение спрямо САЩ и спрямо Брюксел, за повече самостоятелност и повече социализъм. Трябва да върнем повече социализъм в този дивашки капитализъм, който се установи след 1990 г.”, допълни Сидеров.

Лидерът на АТАКА подчерта, че партиите, които никога няма да подкрепи са ДПС, протурската партия на Касим Дал и партиите, които подкрепят колониализма – Реформаторския блок и ГЕРБ, защото те не защитават интереса на народа, а за АТАКА интересите на народа са на първо място. Той заояви, че не вижда АТАКА в каква коалиция може да участва, защото всички партии на политическата сцена подкрепят колониалното робство.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.