Сидеров: Оказа се, че “златният пръст” е на Борисов, а не на “Атака”

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров коментира в предаването „Седмицата” по Дарик отсъствието на парламентарната му група от парламента, липсата на кворум, буксуването на парламента, както и дали е необходимо да се прави актуализация на бюджета.

„Една година се говореше за т.нар. “златен пръст” на “Атака”, а се оказа, че златният пръст е на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега именно той бави парламента, не влиза на заседания и правителството продължава да функционира”, заяви Волен Сидеров. Попитан защо „Атака” не влиза в парламента, Сидеров отговори, че преди 7-8 месеца е имало смисъл да се обсъждат различни теми, но сега вече е късно и има нужда единствено от спешни избори.

Сидеров се обяви и против ремонт на бюджета.

„Актуализацията на бюджета не е важно и съществено нещо. Това бе обсъдено на седянката при президента. Не бих актуализирал бюджета, за да спасявам банка, бих актуализирал, за да се увеличат пенсиите и други важни неща”, изтъкна лидерът на „Атака”.

Волен Сидеров е на мнение, че в КТБ трябва да се направи изключително независим одит – къде са отивали кредитите, източвани ли са пари и оттам нататък вече има прокуратура, която да направи необходимото, а който се е полакомил за високата лихва, сега ще си понесе последствията.

За трагедията с малайзийския самолет, който се разби в Украйна, той заяви, че няма да промени позицията си към Русия и според него това е провокация, изработена от американците. „Това е схема, изработена от американските ченгета, изпълнена от техните марионетки в Украйна”, каза още Сидеров.

“Убеден съм, че случилото се със самолета е провокация, която цели целият свят да се възмути от Русия. Това вече е правено с огромни терористични актове, които се приписват бързо някому, а последващите доказателства говорят друго”, допълни Сидеров.

Свързани публикации

9 Comments

 1. Здравейте, аз съм г-жа Ким Аштън, частните кредитори на заеми дават възможност живота време loans.Do трябва спешни заеми, за да изплати дълга си, или дълга имате нужда от заем, за да подобри вашия бизнес? Били ли сте някога били отхвърлени от банки и други финансови институции? Дали имате нужда от консолидация заем или ипотека? Не търсете повече, защото ние сме тук, за всички ваши финансови проблеми в миналото. Ние отпускат заеми на средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнеса от 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние осигуряваме надеждна помощ и на получателя и ще бъдат готови да предлагат кредити. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])

 2. Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected])

  Били ли сте били отказали от толкова много банки
  ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви,
  имате нужда от личен заем

  Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу:
  1. Пълно име
  2. Адрес
  3. Размер
  4. Срок Период
  5.Phone Номер
  6. Професия

  Г-жа Фарида Stephen

 3. My Name е Morales, аз съм женен мъж с 2 деца. Дойдох в този много форум сайт за споделяне и заявявам добрата работа на г-жа Стела Rene Loan Service за да ми даде заем консолидация на 50,000.00 съм се отказа всяко място, като минах през много процес и се мамени от различни фирми по заеми, които се натъкнах но когато имах предвид г-жа Stalla Rene те преглеждана и ме одобрява за заем сума на 50,000.00 след среща с реда и условията, които са база за Вашия избор да направите депозит, преди получаване на вашия заем сума или не, В моя случай аз бях без да имаш къща извършване моето име, така че отидох за не-обезпечение процеса бяха направих депозит в размер на някаква сума на долара преди моя размер на кредита е акредитиран в моята банкова сметка. Аз като гледам за заем за последните 2 години онлайн, но след една седмица се натъкнах на г-жа Стела Rene Loan Home, който използва този имейл адрес: [[email protected]] Тогава аз отидох през всички процес на получаване на кредита, каза сума и след процеса ми заем е предоставен на мен с друго. Това наистина ме накара да започнат живота отново, след всички трудности, имах по време на моето търсене на недвижими заем Home. Г-жа Стела Rene възстановен отново ми щастлив дом и моя бизнес, който е страдал от финансовия капитал. Аз съм тук, за да използвате тази среда да се информира широката общественост, че ако имате нужда от истински кредит без никакво напрежение и съща одобрение ден, ще трябва бързо да се свържете с тях веднага чрез електронна поща на: [[email protected]] кандидатствах и тя работи за мен и аз предполагам, че ще работи и за други хора също, че са искрени. За пореден път ми помогне да им благодаря.

  Моралес Lance

 4. Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Асеведо Lisa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: ([email protected])

 5. Ние предлагаме заеми @ 2% лихва за бизнес и лични цели прилага сега се свържете с нас чрез нашата електронна поща ([email protected])

 6. Нуждаете се от спешна заем? Предлагам без
  обезпечение и нямат кредитна такси в атаката на
  ниските лихвени проценти на 2%, и всички че трябва
  да получи кредит е да се регистрирате при нас!
  Свържете се с нас чрез електронна поща
  ([email protected]).

 7. Здравейте не би да търсите за спешно заем, за да плати дълга си и да започнат бизнес и изграждане на дом и за лекарства ???? тук е реална фирма, можете да се доверите и да разчитате на, защото днес аз просто осребрени ми заем на 180.000.00, защото още от минали години, аз се търси за заеми, където аз имам излъгани по няколко пъти и днес окончателно стигнах до една компания, наречена г-жа Стела Rene Кредитен посредник, когато съм в парите ми заем днес, така че аз искам да нека всички в моята страна да се знае, че все още е компания, все още трябва да се доверите и заем @ 3% лихва, което е много хубаво и днес аз имам моя заем аз имам плати дълговете си и да започнат бизнес тук е Варшава, защото тази компания е обезпечен и без измама% 100 безопасна днес и днес съм дошъл в този форум, за да благодаря на г-жа Стела Rene за големите неща, тя е направила за мен и семейството ми и тук имейл по-долу ([email protected]) се свържете с този имейл днес и си получите заем днес и да споделят свидетелство точно както са започнали нов живот днес.

  г-н Mersha

 8. Поддържате ли нужда от заем, за да започне собствен бизнес? имате
  финансов проблем имате нужда от заем, за да решите проблемите си? Имате нужда от заем по някаква причина? Можете да се свържете с нас чрез имейл: ([email protected]), свържете се с нас за повече информация. ви може да получи заем от нас лихвения процент от 3%. ако се интересувате свържете се с нас със следната информация.

  име:
  адрес:
  държава:
  Размер на кредита:
  месечен доход:
  телефон:
  Секс:
  Семейно положение:
  Цел на кредита:

  Благодаря ти, уважение, както ние очакваме ви спешно реагиране.

  Г-жа Funke.

 9. Здравейте,
  Това е да се информира широката общественост, че г-жа Анита Джоунс, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес по електронната поща на адрес: ([email protected])

Comments are closed.