Сидеров: Мушмороци, иде краят на колониалното робство

Правя изявление от името на парламентарната група на АТАКА с голямо разочарование от българския политически елит, който присъства в пленарната зала на Народното събрание на Република България.

Този политически елит се провали и при това управление. Няма да обръщам внимание на подмятанията от комсомолски активистки от ГЕРБ, които с патос се опитват да изкара, че пред последната година България е управлявана и от АТАКА. Не! АТАКА се опита да прокара някои неща, които са от полза за българския народ. Както при предишното и при по-предишното управление срещна стена. Кои бяха те? На първо място повишаване на доходите. Всички, които сега лекомислено се кикотят като в кабаре, но това е българският парламент, се кикотеха по същия начин, когато предлагахме доходите на българите да се увеличат и да достигнат до минималното ниво за Европа.

Защото всички се правеха на европейци в тази зала, но не искат българите да получават европейски доходиВсички партии – до една, без АТАКА, комисиите отхвърлиха нашето предложение: пенсиите и минималната заплата да се увеличат. Това беше и при предишния парламент, това стана и в сегашния.

Каква е разликата между Борисов, Орешарски и Станишев? Едни и същи ментори, едни и същи колонизатори… Каква е разликата, питам аз, ако у някои от вас е останала съвест – отговорете. Отговорете си пред огледалото поне, докато се бръснете или слагате червило.Каква е разликата между премиера Орешарски, при когото дойде одиозната фигура МакКейн и му каза: „Няма да правиш Южен поток”, и експремиера Борисов, който отиде на крака при същата одиозна фигура, за да му каже какво да прави, ако се върне на власт? Единствено АТАКА отбелязва тези факти.

Защото днес пред българите стои един избор – дали България да излезе от колониалното робство, или да продължи да бъде колониална пионка в ръцете на най-зловещата държава в света – САЩ, която е в ролята на световен жандарм, полицай и разпалвач на нова война.

Това не са пресилени думи! Ако има достойнство, премиерът ще си признае какво са го карали МакКейн и неговите двама колеги да приеме.Тричленката, която долетя от САЩ, за да хване тук за врата българския премиер, както и да се казва той и да му каже: „Няма да правиш „Южен поток”, ще дадеш плацдарм на нашите военни действия срещу Русия, които ще последват всеки момент, и тук, в България ще се преместят ракети с ядрен заряд от Холандия!”. Това е намерението на САЩ, и това го зная Българското правителство и ако имат малко достойнство военният министър, външният министър, вътрешният, министър-председателят – нека да го признаят сега, тук, пред Народното събрание.

Накараха ли ви да приемете това, г-н Орешарски?С какво ви накараха да се откажете от „Южен поток”? С какво ви притиснаха?Че рейтинговите агенции ще свалят рейтинга на България на нула, че ще бъде изолирана България и няма да получава заеми? Обичайните сплашвания, обичайния рекет! Докога България ще бъде рекетирана? Докога ще бъде на колене пред всеки американски посланик, който от водач на гей-парада идва в българския парламент, за да каже какво да прави България. Докога ще бъде това?

Докога България ще бъде колонизирана държава? Този въпрос задавам днес пред всички българи. Те трябва да си зададат този въпрос и да се попитат какво ни очаква.Да, това правителство ще падне, защото тези, които го подкрепяха се отказаха от него. Уви, те се оказаха неспособни да поддържат собственото си правителство То ще падне, да. Какво идва след това обаче? Това е въпросът, който ме тревожи!

Аз смятам, че идва нещо по-лошо! Смятам, че идва поредният колониален чиновник, който ще налага тук американските интересикойто вече обещава в САЩ, във Вашингтон да даде достъп за добива на шистов газ в Добруджа, което ще бъде голям удар върху българската икономика и по българските интереси. Който вече е обещал на американците във военните бази – 4 на брой, срещу които АТАКА, не ГЕРБ, не БСП, не ДПС, протестираха през 2006 г. в Южния парк. За осем часа се събраха всички полицаи се събраха от цяла България…

Само АТАКА беше достойна да каже – в България не трябва да има чужди военни бази. Никой от вас тук не посмя да го каже! Мушмороци с мушмороци, сега се правите на герои! Сега имате наглостта да разправяте как ще се върнете на власт. Не, няма да се върнете на власт! Ние ви спряхме и пак ще ви попречим, няма да се върнете на власт. Не си правете илюзии.

И БСП да не си правят илюзии, че ще управляват с Бареков, защото и това няма да стане – вече се договаряте, знам. А ГЕРБ и ДПС правят другия заговор, задкулисно, в момента се договарят. Защо го няма вашият лидер, вашият вожд? Къде е той? Нали имате вот днес, нали искате да сваляте правителството? Май не искате да го свалите? Така ли е драги мои, чучулиги сладкопойни?

Днес се договаряте как утре ще разделяте баницата и това ще стане ясно на българските гражданиСамо че къде ще отиде България? България ще бъде нарязана на парчета, помнете ми думите, защото тези, които купуват изборите сега, са най-големите купувачи на избори в света – те са тук в тази зала, плюс ББЦ – новата „алтернатива”, новите надежди на България? С техния ментор Уесли Кларк, който през 1999 г. бомбардира православните храмове. Уесли Кларк, лобистът на шистовия газ, ментор на новата партия, която се кани заедно с БСП да управлява?

Това е бъдещето! Ако българите искат такова бъдеще, нека отново да вкарат парламента в същия състав от национални нихилисти, които ще отхвърлят в България да има ден за преклонение пред геноцида над българите под турско робство. Които ще отхвърлят нашето желание да падне тази позорна декларация, че ние сме били упражнили геноцид върху т.нар. мюсюлманско население през 1989 г. Позорна декларация, вкарана от Костов и подкрепена от ГЕРБ!

Всичко това ще е бъдеще за България. Ще продължи Ердоган да управлява България. Ще продължи Турция да печели от това, защото, г-н премиер, признайте тук: „Кой печели от спирането на „Южен поток”? – Турция! Кой печели от това, че АЕЦ „Белене” е спряна? Борисов я спира, Орешарски продължава.

Каква е реакцията, питам? И питам всички тези пърхащи журналисти и репортери, които сега са възбудени от въпроса кога ще падне правителството. Ще падне, задайте си обаче въпроса какво правителство ще дойде? Отново колониално правителстсво, което ще потопи България още по-надълбоко в тинятаТова ни чака, ако не се събудим от сън, ако не станат всички българи и не кажат „Край на колониалното робство, стига сме били командвани от американския, от турския и от израелския посланик.

Това е България днес, колониална държава, управлявана от три посолство. Срами и позор за такава държава, ако продължи да бъде управлявана от тези три посолства. А това правителство показа некадърност, защото не направи нищо да повиши доходите на българите, не направи нищо да спре ислямската инвазия, не направи усилие поне да свали новините на турски език, които дразнят милиони българи, не направи нищо за националното въздигане на България, а накрая спря и два полезни за страната ни проекта – АЕЦ „Белене” и „Южен поток”.

Перспективата пред България не е добра, освен ако българският народ не се събуди, не отхвърли тази порочна практика и тези избори, които току-що минаха – на 25 май бяха най-купените избори. Не ми ги давайте за пример – кой спечелил и кой загубил. Това е нелепо, защото тези избори бяха купувани, тези избори бяха позор и за българското население, защото вече не само циганското, но и българското население се научи да бъде купувано.

Политическият елит през последните 25 години разврати българския народИ мизерията, в която го потопи го докара дотам, че да се продава за 50 лв. Това е днешната картинка в България. Ако будните българи не се събудят, не събудят и другите, ако не ги поведат и ако не кажат, че България трябва да се освободи най-после от колониалното робство, нас не ни чака нищо добро. Чака ни управление, за което в Брюксел е този дето раздава шамари.

Това е нихилизъм, драги гербаджии. Чакате Брюксел и Вашингтон да ви зашлевят шамари и турският посланик да ви каже, че не трябва са сменяте имената на местности в България.Това е управлението до днес. И гласът на АТАКА ще бъде чут каквото и да става, вие няма да го запушите. Направихте много, много пари хвърлихте, милиони, за да ни запушите устата, но това няма да стане, защото „не се гаси туй, що не гасне!”.

(Източник: www.ataka.bg)

Свързани публикации

1 Comment

  1. Съвсем точно го е казал. Всичко е така. А чучулиги сладкопойни ще остане като нарицателна фраза дълго време. Мушмороци сладкопойни е още по-добре.

Leave a Reply

Your email address will not be published.