Сидеров: Шпиц команди готвят метеж в София на 19-ти февруари

Имаме данни, че на 19 февруари тези шпиц команди ще бъдат в София, за да предизвикат метеж, който ще има за цел да опорочи нашето шествие от паметника на Цар Освободител до паметника на Васил Левски. Това каза на пресконференция председателят на „Атака” Волен Сидеров, цитиран от „Фокус”.  – „Отсега предупреждаваме вътрешния министър за данните, които имаме. Ако не реагира, може би ще трябва да отидем до МВР да го изнесем оттам, защото той показва, че е съучастник на вандалщината, а не пазител на реда”, допълни Сидеров.

Митингът в Пловдив беше опорочен от фенове на различни футболни агитки, които често биват използвани като шпиц команди. Това каза на пресконференция председателят на „Атака” Волен Сидеров в коментар на случилото се по време на днешния протест в Пловдив заради Куршум джамия в Карлово.

„Имаме кадри и показания на наши активисти от Пловдив, които показват, че там са извършени хулигански действия срещу нашия общински председател на партията в Стара Загора Михаил Михайлов, който е бил бит от група хулигани”, обясни Сидеров. По думите на лидера на “Атака” най-възмутителното за него е, че в близост от метри – може би на 2-3 метра, стоят полицаи, които не взимат абсолютно никакво участие за прекратяване на хулиганските действия.

„Категорично отхвърляме вандалството в центъра на Пловдив”, каза Сидеров.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.