Сидеров изведе депутатите си на площада, скандират: “Оставка!”

Четвърт час преди началото на днешното редовно заседание на Народното събрание лидерът на “Атака” Волен Сидеров и депутати от партията направиха мини-митинг пред служебния вход на парламента, където скандираха искания за оставка на правителството. Това е първата поява на Сидеров в Народното събрание след евроизборите на 25 май.

„Ние сме за избори на 20-ти юли. Избори не ме притесняват. Изминалите бяха най-купените в историята. Аз съм удивен, че вчера на този Национален съвет на БСП, не стана дума за купуването на избори”, коментира Сидеров пред репортери. Той отново заяви мнението си, че заради търговията с гласове отминалите евроизбори трябва да бъдат касирани и да бъдат проведени нови. Сидеров демонстрира оптимизъм и прогнозира, че “Атака” ще влезе в следващото Народно събрание. Той попита къде са днес протестиращите, които искаха оставката на правителството?

„За вота на недоверие очаквам разговор с ГЕРБ, но аз не виждам къде е Бойко Борисов. Явно той има някакъв инструктаж в САЩ. Като внасят вот трябва да са тук тези хора”, каза Сидеров. След което добави, че “Атака” може да помогне този вот да свали правителството, а не да се чака то само да реши кога да си отиде.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.