Ще имаме повече депутати в новия парламент, обеща Костов

България е страна на бедност и корупция. Така я виждат гражданите и партньорите ни от Европа, заяви в понеделник лидерът на ДСБ Иван Костов. Тъмносините представиха управленската платформа на партията . Тя се казва "Три стъпки за по-добра България". „Първата стъпка са доходите. Ще облекчим доходите от дейността на монополите и бюрокрацията на държавата. Ще открием нови работни места и ще запазим досегашните. Ще подпомогнем малкия и средния бизнес. Ще обявим война на мафията и организираната престъпност. Ще изтеглим МВР от бизнеса. Ще се грижим за образованието и здравеопазването“, обеща Костов.

По думите му, ДСБ ще води положителна и толерантна избирателна кампания и ще вкара повече депутати в новия парламент.

Предсрочното прекратяване на мандата на Народното събрание правят тази кампания да прилича на онази от 1997 година, заяви от своя страна евродепутатът Светослав Малинов. Ние сме тези, които сме управлявали два пъти в такава ситуация и имаме нужния опит. След фалшивото дясно управление на ГЕРБ, нещата трябва да си дойдат на място, посочи той.

ЦИК е взела категорично решение и то не облагодетелства ДСБ, заяви Иван Костов, по повод скандалите със СДС. Ние не сме обрали никого. Можеше да се разберем и да не се стига до тези разправии. Не сме обидили и не сме изиграли никого, категоричен е Иван Костов.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.