Шефът на Мешерето заплашва репортерка на Нова ТВ

Репортерът на Нова ТВ Вероника Димитрова получи брутални заплахи, отправени от председателя на политическата партия „Солидарност” и лидер на националното мешере Христо Младенов ден след излъчването на репортаж, в който журналистката разкри, че кандидат за общински съветник от листата на „Солидарност” е свързан с джебчийската мафия в Игнатиево, съобщи novanews.bg

Както стана ясно от разследване на репортера, номинираният за общинар Васил Стоянов и съпругата му Евгения се издържат от кражбите, извършвани предимно във варненски мол. С чуждите пари семейството си построило и истински палат в Игнатиево.

„За шест месеца ще получиш най-лошото, което Господ го праща отгоре. Знаеш, че аз мога да съдя от моите неписани закони”, казва Младенов в телефонен разговор с репортерката Вероника Димитрова. И продължава: ”Ще имаш големи проблеми. Не те заплашвам аз. Хората ми се обаждат и викат: „Тази ще бъде линчувана в ромските квартали. Който влезе от Нова телевизия, а и покрай теб ще отидат и другите журналисти”.

Младенов предупреждава още, че след репортажите на Вероника Димитрова „може да стане бунт в България, може да стане гражданска война”.

„Знаеш, че аз имам достъп до всички съдебни власти и в България, и в Европа”, казва още лидерът на „Солидарност”.

В сутрешния блок на Нова ТВ днес Вероника Димитрова разкри, че е получила няколко подобни обаждания в сряда. Освен това, хора от Игнатиево я предупредили, че „ѝ готвят нещо”.

Партията „Солидарност” е основана преди осем години. Предполага се, че големите политически формации са я ползвали като донор на гласове. Първа споразумение със „Солидарност” подписва БСП. Сега лидерът Младенов твърди, че подкрепата им ще получи ГЕРБ.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.