Сашо Симов нареди служебен кабинет, Вежди е министър на отчаянието

Александър Симов, бивш кандидат за евродепутат от листата на левицата и настоящ журналист (което е диагноза, в добрия смисъл на думата) е пуснал на стената си във Фейсбук един възможен служебен кабинет – повече като провокация, отколкото като опит за прогноза.

Ето и написаното от зевзека Симов:

Както винаги всички жълти сайтове са далеч зад мен. Единствено аз, използвайки древна вавилонска магия, подуянско окултно знание и телепатия за напреднали до 2-ро ниво и 9-та раса, се добрах до състава на служебния кабинет. Да, още този не е подал оставка и това хвърля авторите на сълзливи есета в драматична абстиненция кога точно ще си напишат лигавите текстове, но дотогава ето ви част от министерския състав:

Министър на вътрешните работи и министър на образованието – Ивет Добромирова. Кой ще посмее да извърши престъпление като е заплашен да чуе нейното крякане. А за образованието – нали някой трябва да издаде заповед блаженния образ на свети Марин Райков да бъде изографисан на учебниците по история

Министър на културата – Иво Прокопиев.
Човекът толкова се пъна да изглежда зализан, неолигархичен и без влог в КТБ. Заради проявеното актьорско майсторство му се полага едно постче.

Министър на външните работи – Иво Инджев. Време е гадните руснаци да видят какво е да си имат работа със супермен, който не докосва руска водка, на заглежда краката на рускини и правоверно си позволява еротични мечти единствено с Ангела Меркел. Човекът толкова статии изписа да се слага на президентчето, че е заслужил шанса си.

Министър на икономиката – Калин Янакиев. Може нищо да не разбира от икономика, ама ще ви напише силно черно есе, че, който се интересува от икономика е неморален тип с комунистически манталитет.

Министър на финансите – Азис. Като го слушаме как драматично вие в песните си със сигурност е президентска креатура.

Въвежда се и нов пост – министър на отчаянието. Негов титуляр ще е Вежди Рашидов. Като си загубил 2 милиона всичко ти е черно, пък и ще има кой да пълни сутрешните блокове с мелодраматични вопли.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.