Съседи пъдят с подписка Анна Баракова

Съседите на депутатката Анна Баракова искат да я изгонят от ведомственото й жилище в София и вече са направили подписка, която ще внесат днес в кабинета на председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Според съседите Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента й денонощно се чували крясъци и скандали, става ясно от репортаж на Нова ТВ.

Пловдивската учителка по биология Анна Баракова стана известна като “Любимец 13” от ББЦ и получи депутатски мандат, благодарение на това, че номерът й в листата на ББЦ съвпадаше с номера на партията в бюлетинините. Избирането й предизвика поредица от скандали, тъй като тя се оплака, че е подлагана на натиск и дори тормоз от ръководството на пловдивската организация на ББЦ, за да се откаже от депутатското място. В резултат на което Баракова обяви, че ще е независим депутат още преди да се е заклела, а цялото ръководство на пловдивската структура на ББЦ подаде оставка.

От репортажа на Нова ТВ е видно, че Баракова има доста бдителни съседи, които наблюдават кой влиза и излиза от жилището й. Във ведомствения депутатски апартамент често отсядала майката на Анна Баракова, влизал и непознат за съседите мъж. Споменатият мъж дори заплашил екипа на Нова ТВ, но отказал да се представи и да бъде сниман. Но пък посетил семейството на една от оплакалите се съседки на Баракова, представил се за служител на парламента и поискал нещата да бъдат уредени без много шум.

Шумът, вкл. и медиен, вече е факт, а Анна Баракова щяла да напусне ведомствения апартамент и да се изнесе на квартира.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.