Самоубийства, захвърлено бебе и смърт при трудова злополука във Варна

За пет смъртни случая във Варна през почивните дни съобщиха от полицията.
Бебе е намерено захвърлено в контейнер за смет, трима души са загинали след падане от жилищни сгради, съпруг е убит с нож от жена си.
Бебешкото телце е намерено от гражданин на ул. „Найден Геров“ в събота сутринта. Лекарите са установили, че детето е било живородено преди няколко часа. Смъртта е настъпила, след като е било захвърлено. Майката е установена. В момента тя е хоспитализирана заради усложнения след раждането.

Също в събота, в кв. Трошево, 29-годишен мъж е починал на място, след като е “полетял” от покрива на блок 27. Загиналият е поставял топлоизолация и е работил без договор.

Другата жертва е 82-годишен мъж, паднал от 3-ия етаж на блок в село Тополи. Разследващите не са открили улики за престъпление, също както и при смъртта на 33-годишна жена, която минути преди полунощ в неделя е паднала от 5-ия етаж в квартал „Младост“. Тя е била откарана в тежко състояние в болница, където по-късно е починала, съобщи Дарик. Радиото информира и за убийството на мъж, прободен няколко пъти с нож от бившата си съпруга.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.