РЗС с разработен план за пазаруване на „партийни книжки”

Областните си и общински координатори на РЗС са получили задачата да проучват и „мотивират добре" всички структури и личности от СДС, ДСБ, Атака и ВМРО – „които са заявили намерение да се присъединят в последния етап преди изборите към  коалицията „РЗС и Марешки". Това става ясно от вътрешнопартийна инструкция на ръководството на РЗС до областните и общински координатори, съобщава news.bg и допълва, че разполага с този документ.

Особено внимание се обръща на партията на Меглена Кунева. Ръководството на РЗС инструктира своите координатори да предоставят най-късно до 4 февруари 2013 г. в писмен вид в централата на РЗС информация за членове и симпатизанти на партията на Меглена Кунева, които са проявили активност за бойкот на референдума.

Идеята е, сочи документът, всеки един от тях да бъде проучен – какви са амбициите и възможностите му, с цел на следващ етап да бъде приет в РЗС.

Хората на Янев са готови да гарантират на тези симпатизанти на Кунева – политическо развитие, кариерно израстване в държавната администрация, специализация в чужбина или „бонуси по общата ни система с Марешки".

От РЗС изразяват притеснението си, че „изкуствена победа на БСП на предстоящия референдум би попречила за успешното реализиране на основната ни цел, на парламентарните избори „РЗС и Марешки" да получат 20 – 25 места и ГЕРБ около 100 мандата, за да направим необходимото мнозинство в 42-то Народно събрание".

Иначе за предстоящия референдум координаторите се инструктират да убедят най-широк кръг от хора, че този референдум е вреден и „обслужва червената енергийна мафия, както и че чрез него БСП се опитват да узаконят, създаденото корупционно лоби в сектор енергетика".

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.