Румен Овчаров вещае фалити на банки и в енергетиката

Банковата система на България е заплашена от фалит. Веднага след това идвал редът на енергетиката. Това прогнозира по бившият министър на енергетиката и депутат от левицата Румен Овчаров. Той смята, че времето, в което КТБ е имала шанс за спасение, е отминало.

“Всички, които говорят по казуса, да казват имат ли някакъв интерес – техен или на роднини, получатели на кредити и т.н. Аз, както и никой от семейството ми, нямаме нищо там”, подчерта Румен Овчаров.

Дългогодишният шеф на столичната организация на БСП коментира и ситуацията в социалистическата партия. Преди ден от организацията в район Витоша поискаха оставките на цялото изпълнително бюро заради загубата на последните парламентарни избори. В БСП се появиха и симптоми за война “млади” срещу “стари”.

“Не гледам сериозно на тези престрелки и разправии, това не са истинските дискусии, които да се водят в БСП”, каза Овчаров. Той изрази увереност, че Михаил Миков може да промени партията, която в момента била изправена пред пропаст и страдала от липса на доверие и подкрепа от избирателите.

Овчаров е на мнение, че консултациите на ГЕРБ с другите парламентарни партии за съставяне на правителство са сценка, пореден опит на Борисов да изиграе хората, както и да промени образа си.

Не вярвам на Бойко Борисов, изтъкна Румен Овчаров.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.