Румен Йончев: ББЦ е за строителството на АЕЦ-Белене

Земеделието и енергетиката са два от основните приоритети в програмата на “България без цензура” (ББЦ). Ние сме и за АЕЦ-Белене”, съобщи в Плевен Румен Йончев – водач на кандидатдепутатската листа на коалицията за 15-и Плевенски МИР. Йончев увери, че ББЦ ще промени досегашната схема за подпомагане на земеделските производители.
Убеден съм, че ще бъдем изненадата на тези избори и ще имаме солидна група в новия парламент – част от бъдещото управление на страната, изтъкна кандидат-депутатът. По думите му, амбицията на коалицията около ББЦ е да бъдат по-голяма парламентарна група от ДПС и да заеме позицията на балансьор.
“Ние сме центристка политическа сила и можем да управляваме с всеки,
който приема нашите приоритети. Другите показаха, че са консуматори на властта”, коментира Йончев.

Свързани публикации

6 Comments

  1. Против АЕЦ Белене са само враговете на България и чуждите агенти, които свободно шетат и са разположени на високи постове. Как ще допуснат те да има АЕЦ? Нали тогава ще трябва да се отменят договорите с американските Марици за по 200 лева мегавата? Между другото няма ли прокуратура в тази държава да разследва Иман Костов за престъпление по служба? Вместо да обяснява как може да оправи КТБ да отговаря защо е сключил такъв договор.

  2. Правилно! Трябва да запазим енергийната си независимост, като произвеждаме електроенергия, за свои нужди и за износ.

  3. Точно това трябва да са приоритетите. Плюс туризъм.

  4. Като се замисли човек е важно да има някакво производство и да сме енергийно независими

  5. Определено там са вложени милиарди, проектът трябва да бъде реализиран.

Leave a Reply

Your email address will not be published.