Росен Петров: Дали царят на кокаина не е Б.Б.?

Доскоро наричаха Евелин Банев – Брендо „Краля на кокаина“, а дали „Кралят на кокаина“ не е друг?

Това попита в ефира на TV7 зам. – председателят на партия „България без цензура“ Росен Петров по повод вчерашния обиск на автокъщата на общинския съветник от ГЕРБ в Столичния общински съвет Орлин Алексиев.

„А не говоря за Алексиев, а за друг човек, който е с инициали Б.Б.“, допълни Петров.

Той коментира и акцията на спецполицаите в имотите на Алексиев. Според зам.-шефа на „България без цензура“, е изключено МВР да започне обиск в автокъщата му, ако няма оперативни данни за него.

„Не мисля, че лице представляващо оперативен интерес, трябва да бъде общински съветник“, каза още Росен Петров.

Той е убеден, че и при най-малко съмнение за участие в организирана група за международен трафик на дрога, Орлин Алексиев трябва да подаде оставка от всичките си постове в Столичния общински съвет и Общинска банка, да изчисти името си, за да може да се върне на бял кон.

„Не съм влязъл аз в къщата на Орлин Алексиев! МВР е влязло. Г-н Светлозар Лазаров (главният секретар на МВР, б.р.) да даде повече информация“, каза още Росен Петров.

Тази сутрин Орлин Алексиев отрече да е наркотрафикант. „Търсеха дрога, но не намериха нищо“, каза той.

Новият политик обясни още, че Btv и продуцентите на предаването „Нека говорят“, чийто водещ беше доскоро, са оттеглили исканията си срещу него.

„България без цензура” преговаря с хора от Български земеделски народен съюз, които са в Коалиция за България.

Румен Йончев вероятно ще напусне тяхната група и ще стане депутат от „България без цензура”“, каза още новият политик.

На въпрос дали би станал кандидат за евродепутат, Петров заяви, че това ще бъде решение на партията и че той би приел тази отговорност.

Той заяви, че партията подкрепя предложението за задължителното гласуване, защото това би увеличило изборната активност, а и всеки българин би трябвало да носи своята гражданска отговорност.

„Подкрепях Бойко Борисов, защото вярвах, че той може да преобрази България. Вярвах му като дете. По време на неговото управление обаче в МВР направиха много нерегламентирани акции“,обясни политикът.

„Политическият елит през последните години влезе в сферата на сигурността като мамут в стъкларски магазин.

Покрай Държавна сигурност изгоря цялата система за сигурност. Опетни се името сътрудник. А всъщност полиция без агентура няма”, продължи гостът в студиото.

„Аз съм „за” задължителното гласуване, както и „България без цензура”.

Така ще се увеличи избирателната активност. По този начин всички граждани ще понесат отговорност за избора на бъдещото правителство.”, коментира Росен Петров.

„Това, което става в Украйна, е страшно. Съжалявам, че се случи. Не трябва да се лее кръв. Украйна е измислена от Ленин. Българин е бил първият шеф на Украйна. Този конфликт трае от 500 години. Държавата се дели на две части – леви и десни. Едните подкрепят Запада, другите – Русия”, допълни Росен Петров.

„У нас повечето неща се случват от глупост и некомпетентност.

На кого му пука за демографската криза. Не виждам правителството да се интересува от този проблем. За управляващите е важно БСП и ДПС да си стегнат структурите за предстоящите избори“, посъветва още той

5 Comments

  1. Интересен въпрос задава Петров, но не е ли риторичен?

  2. Ако излязат всички истини за ГЕРБ, ще стане страшно.

  3. Докато са все едни и същи хора на власт едва ли ще разберем истината за това кой е кралят на кокаина.

  4. Мдаааа, много мръсни тайни излизат наяве една по една…

Leave a Reply

Your email address will not be published.