Ревизоро: КТБ умря, пишем сценария за погребението

„Вчера в 14.00 часа КТБ умря, в момента пишем сценария за погребението и колко ще ни струва”. Това заяви в студиото на Нова ТВ депутатът от Патриотичния фронт и бивш шеф на агенция “Митници” Емил Димитров–Ревизоро. Според него, проблемът “Какво ще правим с КТБ?” вече не съществува, защото ще се върви по предвидената в законите процедура.

“В най-скоро време хората с депозити до 200 000 лева ще си получат парите, а когато се продадат активите на банките ще може да се платят някакви суми и на хората, които нямат гарантирани депозити”, каза още Димитров. пО ДУМИТЕ МУ, по-важният въпрос сега е как да се промени законодателството, за да не се случва това повече.

„Важно е осребряването на имуществото на банката да стане прозрачно и на пазарни цени, а не да има скрити сделки под себестойността. Затова от Реформаторския блок искаме международна разследваща компания да провери къде са отишли парите. На всички е ясно, че са раздавани необезпечени кредити”, коментира от своя страна депутатът Петър Славов от групата на Реформаторите в Народното събрание.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.