Ревизоро иска Борисов да раздава шамари, за да дисциплинира екипа си

Депутатът от Патриотичния фронт и бивш шеф на митниците Емил Димитров (известен с прякора Ревизоро) заяви, че иска да вижда премиера Борисов като генерал, който затяга дисциплината, раздавайки шамари. Според него, преди второто правителство на Борисов да поеме изпълнителната власт, държавата е била в безтегловност и е трябвало ситуацията да бъде овладяна.

„В това сложно управление ние видяхме няколко превъплъщения на човека, който трябва да ръководи целия този процес – Бойко Борисов”, каза Димитров в студиото на Нова ТВ. По думите му премиерът първо го е играл цар, а поданиците са разорени. Емил Димитров свърза този пример със случилото се с КТБ. – „След това Борисов го игра съдия – раздава присъди на съдиите, а на другия ден се оказа, че е владика”, продължи цветистия си анализ депутатът от ПФ.

След това Емил Димитров заяви, че иска да види Бойко Борисов като генерал, който „раздава шамари и дисциплинира екипа си”.

„Той като го играе цар, другите го играят царедворци. Министрите гласуват даден законопроект, премиерът го подписва и го внася в Народното събрание. И когато дойде да го защити, другите ги няма”, каза Ревизоро. По думите му, „важното е да има пилот в самолета. Имаме един премиер-пилот, който решава кога и къде да литне самолета, кой да се качи на него. Важното е, че държавата не е на автопилот. Има обаче други неща, които не ми харесват”, каза Емил Димитров, като поясни, че управлението на ГЕРБ не може (не е допустимо) да се превърне на женски пазар.

“Някак си не ми харесва. Трябва да има диалогичност”, каза Димитров и допълни, че иска това правителство да изкара мандата си. За момента обаче, според него, управленската коалиция “функционира малко трудно”.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.