Ремонтираха и газифицираха къщата на Близнашки във Врачеш

Газифицирането и ремонтните дейности на улица “Плиска” във Врачеш започнаха преди няколко дни. Вчера тя бе изцяло асфалтирана. Остава да бъде положена асфалтова настилка по тротоарите. Жители на селото, чиито домове се намират на малката уличка, не скриха радостта си, че вече няма да им се налага да газят в калта. По техни думи, улицата е била много разбита и отдавна е трябвало да бъде асфалтирана, съобщава сайтът botevgrad.com.

На улица “Плиска” се намира майчината къща на служебния премиер проф. Георги Близнашки. По покана на общинското ръководство той ще бъде гост на събора на Боженишки Урвич, който се провежда днес. Случайно или не, експедитивните действия по благоустрояването на улицата бяха предприети непосредствено преди неговата визита.

Улица “Плиска” във Врачеш не фигурира в плана на общината за финансиране на капиталовите разходи през настоящата година. В същото време други улици не са асфалтирани от години, въпреки че за тях са били предвидени средства.

1 Comment

  1. И с какви пари се прави това?Явно държавни.За някои хора настъпи комунизма явно.А тези с наводнените къщи да духат супата.Не са участвали в протестите и затова ще живеят в мизерия.Доста хора от участниците в протестите миналата година бяха възнаградении и Лизашки е един от тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published.