Ръст на руски туристи очакват в Приморско

За поредна година община Приморско участва в международното туристическо изложение Mitt, което се проведе в Москва. Перлата на южното Черноморие представи предимствата си като атрактивна дестинация.
Акцент в презентирането на морската община на изложението бе нов каталог на руски език. В него са описани забележителности, фестивали, събития, плажове, хотели, къщи за гости, както и местни туристически и транспортни фирми. Атрактивната визия на щанда на община Приморско и изобилието на рекламни материали, показващи големите пясъчни плажове, красотите на Странджа планина, Тракийското светилище Беглик Таш и много други интересни места предизвикаха голям интерес у домакините на изложението. Освен от Москва, интерес към Приморско проявиха туристически фирми от Беларус, Армения, Казахстан, Алтайски край и Архангелск. От морската община бяха привлечени и представители от Египет. Индивидуални посетители се интересуваха от възможностите да закупят почивка директно от български туроператори.
Mitt е най-големият форум за туризъм в Русия и е един от петте водещи в световен мащаб. Всяка година в него взимат участие над 3000 изложители от 198 страни.
Проявеният интерес към Приморско като атрактивна туристическа дестинация дава основание тази година ръстът на руските туристи в морската община да се повиши.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.