Ранобудните зоват за бойкот на празненствата за 3 март

Футболни фенове и привърженици на партия „Атака” ще излязат на протест на 3 март, съобщи Нова ТВ. „Ранобудните студенти” пък призоваха във видеообръщение никой да не се включва в честванията в столицата. В 11.00 ч., пред паметника „Левски”, футболни фенове ще отдадат почит към загиналите за освобождението на България.
Час по-късно, от НДК тръгват и привърженици на партия „Атака”. Очаква се за празника атакисти да пристигнат от цялата страна. За всички желаещи да участват в шествието във Варна например от партията са осигурили безплатен превоз, храна и вода.
На догадките за напрежението, както на 19-ти февруари, когато атакисти и фенове се срещнаха на паметника на Апостола, от Сдружението на футболните фенове отговориха така: „Зависи от интелигентността на партийните лидери, доколкото я има. Те да не търсят конфронтация с нас, ние не се конфронтираме с никого, ние сме за България”.
Паралелно с плановете на фенове и привърженици на „Атака” във видеообръщение представители на „Ранобудните студенти” призоваха хората да бойкотират празненствата по повод 3-ти март, в които ще участват управляващите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.