Радан Кънев: Цветанов ползва медиите на Пеевски за “черен PR”

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев обвини шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, че приглася на медиите на Делян Пеевски срещу десни кандидати на местните избори.

“Не знам кой плаща черния пиар, но Цветанов приглася срещу десни кандидати. Медиите на Пеевски на тези местни избори имат само един враг – Реформаторите. Всички други са добри, защото си плащат, категоричен беше Кънев в предаването „Тази сутрин” по bTV. Спроде него всички медии на Пеевски от повече от година се опитват да вкарат пробойна между ГЕРБ и Реформаторите и изглежда успяват да го направят. По думите на съпредседателя на РБ, “вместо да изпълним обещанието си да изолираме ДПС от властта, ние ги допускаме до ролята на балансьор между десни формации и напоследък включваме медиите на Пеевски в това да превърнем дебата в грозна битка на черния пиар”.

Цветанов пригласяше на компромати, застреля се в краката като началник щаб и шефът му не може да го спаси, смята Кънев.

Всичко това бе в коментар на поредния “приятелски огън” между РБ и ГЕРБ, разгърнал се след появилите се в публичното пространство информации, че кандидатът на РБ за кмет на Варна в миналото е бил осъждан за шофиране в пияно състояние.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.