Радан Кънев: Мафията води пълноценна война срещу РБ

“Тези избори, в решаващите си последни 10 дни, минават изцяло под знака
на черната кампания на Делян Пеевски срещу кандидатите на Реформаторския блок. Това е война на Делян Пеевски и медиите му срещу Реформаторския блок. Тази война на Пеевски срещу най-силните наши кандидати ще бележи целия период до първия тур, и повярвайте ми, тъй като ще бъде неуспешна, ще бележи и цялата седмица между първия и втория тур на местните избори”. Това коментира днес съпредседателят на РБ и лидер на ДСБ Радан Кънев. По думите му, случващото се е “не просто война на Пеевски срещу кандидатите на РБ, а война на всичко, което Пеевски олицетворява в българската политика и обществено пространство, срещу добрите решения, които предлага РБ”.

Кънев е преброил, че през последните три дни в медиите на Пеевски са публикувани общо 24 материала, които са срещу Кънев, срещу Чавдар Трифонов, или срещу двамата заедно.

“Така звучи смешно и жалко, но тази война не бива да се подценява. Това е
война на всички медийни монополи – от общинско, до национално ниво, това е война на всички господари на нагласените обществени поръчки – от общинско, до национално ниво, това е война на покровителите и организаторите на купуването на гласове – от общинско, до национално ниво, на крадците от общинските и националните бюджети. Това е пълноценна война, която Мафията води срещу Реформаторския блок”, изтъкна още Радан Кънев.

Целта, според депутата от РБ е да се попречи на успешното участие на формацията на предстоящите местни избори. “Хората, които печелят милиарди на гърба на всеки данъкоплатец от тези проблеми, харчат добър процент от тези милиарди, за да не допуснат нашата победа. Срещу тези милиарди, ние имаме нашата вяра и убеждение, че можем да работим за по-доброто на цяла България”, подчерта Радан Кънев.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.