Радън Кънев: Конкуренцията вдясно е гаранция за победи

„Българските граждани искат голяма промяна, но почти никой не я предлага. И как ще се развият изборите оттук нататък не могат да предвидят нито социолози, нито политически анализатори”. Това обяви в студиото на „Събуди се” по Нова тв председателят на ДСБ Радан Кънев, бивш говорител на Реформаторския блок. Той изтъкна, че в момента отново има конкуренция в дясно и това е много хубаво нещо, защото тя дава победи на Десницата.
Това сме го виждали 2009-та, това ще го видим и през 2014-та година”, прогнозира Радан Кънев.
На въпрос дали ГЕРБ и Реформаторският блок са се наговорили предварително за коалиция помежду си след като стане ясен изборния резултат, Кънев отвърна, че Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно, но що се касае до самия Радан Кънев – “ако това беше театър, щях да работя в Народния театър”.

Това е много сериозен сблъсък за доверието на хората, много сериозна мъжка политическа борба и от това има нужда – от смели политически ходове, от смело състезание за доверието на хората, коментира още Радан Кънев. По думите му, между него и Борисов имало обща позиция – следващият премиер да не ходи да се отчита в Банкя, Драгалевци или Бистрица.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.