Рада Коджабашева от ББЦ обяви оставка, подадена на 15 декември

Зам.-председателката на “България без цензура” (ББЦ) Рада Коджабашева е подала оставка от поста си и прекратява членството си в партията. Тя съобщи това чрез профила си във Фейсбук, като уточнява, че е подала оставка още на 15 декември 2014 г., но е изчакала Коледните и Новогодишните празници, за да го съобщи.

Ето и цялото съобщение на страницата на Рада Коджабашева във Фейсбук:

Скъпи познати и непознати фейсбук приятели ,

Честита Новата 2015 Година ! Желая на всички здраве и радост. Радвайте се на всичко за да неглижираме негативизма и манипулирания страх.

На 15.12.2014 година връчих на г-н Бареков заявлението си за напускане на ПП ББЦ и искам да ви информирам за това. (От уважение към Коледните и Новогодишни празници изчаках до днес.)

Искам да пожелая на всички, които се занимават с политика и управление на хора да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си.

Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от “Хип – хопът ми е по- добър от хип – хопа ти” към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ.

Бъдете здрави и щастливи, и Бог да пази България и българския народ!

В края на декември ББЦ бе напусната и от четирима свои депутати – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, а лидерът на партията Николай Бареков подаде оставка като председател на председателския съвет на Коалиция от партии ББЦ, която се яви на парламентарните избори и излъчи парламентарната група “Български демократичен център” (БДЦ).

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.