Променя се движението в столицата заради мача Левски-ЦСКА

Промени в движението на автомобилния поток и градския транспорт, както и засилени мерки за сигурност са предвидени заради вечното дерби Левски – ЦСКА днес следобед. Посетителите на спортната среща ще бъдат проверени два пъти – непосредствено преди стадиона и на самия вход. На територията на стадиона няма да бъдат допускани хора, които са в нетрезво състояние или носят забранени предмети и вещи, в това число и чадъри.
Заради мача се забранява престоят и паркирането по алеите около Национален стадион “Васил Левски”. Между 14 и 18 ч. няма да може да се паркира на моста пред стадиона, на ул. “Ген. Гурко” между бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. “Васил Левски”, от страната на градинката при паметника на Съветската армия.
При необходимост от 15 ч. до приключването на мача е възможно да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. “Ген. Гурко” и булевардите “Евлоги и Христо Георгиеви”, “Черни връх” и “Драган Цанков”.
До приключване на футболната среща се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75 – той се скъсява до Военна академия.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.