Проф. Минеков: Борисов играе и доброто, и лошото ченге

Зад акцията в сградата на TV7 миналата седмица стои премиерът Бойко Борисов. Той много несръчно се опита да изиграе и доброто, и лошото ченге, коментира в студиото на “Добро утро, България!” по TV7 проф. Велислав Минеков и категорично заяви, че Борисов не става за поста, който заема.

Ако не е бил наясно, е лошо, ако е бил наясно, още по-лошо, добави Красимир Райдовски, според когото TV7 се оформя като сериозен информационен център и на някои хора това им е дошло в повече. По думите му, това, което се случи с ТВ7 е урок за другите медии, защото им показа, че не са застраховани.

Райдовски отбеляза, че не е редно човек на позицията на Борисов да превръща в лична вендета една такава сериозна тема и определи случилото се в телевизията като “абсолютна глупост”. Според Рейдовски, именно поведението на премиера е разбило мита, че той е широко скроен човек, както и мита, че телевизията е един от големите длъжници на КТБ, което съвсем не е така. “Има дължащи десетки пъти повече, но тях никой не ги закача”, напомни Райдовски.

Проф. Минеков нарече случилото се подигравка с държавността. Полицаите бяха употребени и те “много ясно разбират в какъв цирк са използвани. За тях това е изключително унизително”, подчерта той.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.