Президентът: Ако това е среща с Путин, аз съм олимпийски шампион

Ако това е двустранна среща, то аз съм олимпийски шампион. С тези думи президентът Росен Плевнелиев коментира пред в.”24 часа” качената на сайта на руския президент снимка с информация, че е имал двустранна среща с Владимир Путин в Сочи преди закриването на Олимпийските игри.

От българското президентсво на свой ред уточниха, че Плевнелиев е благодарил на домакините за добрата организация на игрите.

“Прием. Присъстват всички официални гости. Едно изречение за добрата организация. До мен е председателят на МОК, зад мен е министър-председателят на Южна Корея. Времето е 20 секунди. Опашката от чакащи – голяма. Ако това е двустранна среща, аз съм олимпийски шампион,” обяснява държавният глава пред “24 часа”.

Свързани публикации

1 Comment

  1. А-а-а- не, Роска! Загази го яко. Дори да не си провел среща ти си се ръкувал с Путин. Край, оттегляме подкрепата си за теб. И да се оправдаваш и да не се оправдаваш вече няма да те подкрепяме. И понеже си ни вършил много услуги сега няма да те махаме. Но друг път внимавай с кого се ръкуваш.

Leave a Reply

Your email address will not be published.