Премиерът Борисов пак е опериран заради скъсан менискус

Министър-председателят Бойко Борисов е бил опериран тази сутрин в болница „Софиямед“ заради скъсан менискус. Новината бе потвърдена от правителствената информационна служба. Най-вероятно премиерът е получил травмата в четвъртък вечерта. Операцията е продължила два часа и в момента пациентът се възстановява.

Премиерът Борисов и лекуващият го екип очакват възстановяването да протече бързо, тъй като в сряда министър-председателят има срещи с ръководителя на ФБР Джеймс Коми и с президента на Азербайджан Илхам Алиев, се казва в съобщението от “Дондуков” 1.

Това е най-малко третата операция от менискус, която претърпява Бойко Борисов, който продължава активно да играе футбол, въпреки че тази година ще навърши 56 години.

През ноември 2013 година Бойко Борисов, който по онова време бе картотекиран като играч на ФК “Витоша” – Бистрица бе опериран заради разкъсване на менискуса във ВМА от д-р Тони Георгиев.

Д-р Георгиев оперира Борисов и на 11 юни 2009 година, отново заради скъсан менискус на лявото коляно. Според медийни публикации Бойко Борисов е бил опериран и на 20 юни 2012 година заради скъсани сухожилия в рамото вследствие от травма, получена на футболния терен.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.