Предприемач и съпругата му са убити с 8 куршума

Четвърти опит за атентат срещу Алексей Петров, има ранени

Очаква се днес да започне втори оглед на мястото в столичния квартал “Витоша”, където снощи около 20,30 часа е бил застрелян строителният предприемач Митко Дамянов и съпругата му, съобщи Нова телевизия. След първия оглед са открити осем гилзи на местопроизшествието. Знае се, че неизвестен мъж е причакал семейство Дамянови между две кооперации и след като те са слезли от автомобила си, е открил стрелба по тях с пистолет.

Очаква се да бъдат разпитани както хората, които се оплакват, че са били „ужилени” от фирмата на Митко Дамянов, така и съдружници в бизнеса, и колеги от други фирми, където е работил преди време.

Преди години столичен всекидневник публикува няколко разследвания за това, че повече от десетки души са били измамени – платили са пари за покупката на жилище на фирмата, в която е работил Митко Дамянов. Очаквали да получат своите апартаменти, но това в крайна сметка не се е случило.

Имало е заведено дело, но Районната прокуратура е преценила, че няма достатъчно данни за умишлена измама и делото е прекратено.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.