Пребиха бившия шеф на “Напоителни системи”

Бившият директор на „Напоителни системи” Георги Харизанов е бил пребит около 22 часа снощи в столичния квартал „Красна поляна”, съобщи БНР.

Харизанов е бил в компанията на съпругата си. Той е бил нападнат от двама мъже на улицата, които са го пребили с железни тръби. В момента Харизанов е във ВМА, в тежко състояние, с опасност за живота. Харизанов е със счупена ръка, счупени ребра и хематоми по главата. Инцидентът е станал пред жилището му. Полицията разследва случая.
Припомняме, че на 27 март Софийският градски съд (СГС) пусна под гаранция от 7000 лв. Георги Харизанов. Той е разследван за неизгодна сделка, ощетила “Напоителни системи”. Харизанов влезе в ареста след показания на свидетел с тайна самоличност, който го чул да казва, че се готви да се укрие от българското правосъдие в ЮАР.

На 7 октомври 2013 г. прокуратурата обвини Харизанов и още двама бивши шефове на “Напоителни системи” за неизгодна продажба на бракувани хиляди тонове скрап, части от напоителни съоръжения в цялата страна.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.