Петър Москов: РБ не е шаран за разлика от Синята коалиция

“Реформаторският блок (РБ) този път „не е риба-шаран за разлика от „Синята коалиция”. „Той е друг вид риба, към която няма измислена стръв”. Това заяви днес пред Нова ТВ Петър Москов от ДСБ в задочен спор с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Преди ден Борисов препоръча на реформаторите да се отърват от драгалевския си вожд, визирайки бившият председател на ДСБ Иван Костов.

А репликата за шарана бе заради неотдавнашната снимка, пусната от Борисов във Фейсбук, на която лидерът на ГЕРБ позира гол до кръста с два шарана в ръце.

Ако ще си говорим с такива абсолютно лишени от смисъл пропагандни тези като „драгалевски вожд”, какъвто съм имал аз, мога да кажа на г-н Борисов да се отърве от мадридския си вожд. Това ще бъде също толкова измислено”, изтъкна Петър Москов в предаването „Здравей, България”. Той нарече „емоционален изблик” вчерашния “съвет” на Бойко Борисов, който препоръча на „Реформаторите” да се държат като нормална партия или да ходят при драгалевския си вожд”.

„В последния месец чух: „национално съгласие”, „сами или нищо”, с „Реформаторите и само с реформаторите”, „никога с реформаторите”. Това само в рамките на един месец. В рамките на цялата година от „Реформаторския блок” сте чули само едно нещо: Взаимодействие на „Реформаторския блок” в следващия парламент е възможен само в условията на дясна или дясноцентристка коалиция”, допълни Петър Москов.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.