Първанов и Алгафари се извиниха един на друг, от което се получи неравенство

Позатихналият сякаш скандал с присъствието и напускането на АБВ от пи-ар експертът Нидал Алгафари избухна с нова сила. Това става ясно от постинг на Алгафари на страницата му във Фейсбук, който някои електронни медии побързаха да окачествят “кърваво писмо”, без да се извиняват на Бенковски, естествено.

Писмото изобщо не е кърваво, при цялата му доста своебразна стилистика, разчитаща на интелигентността на читателя и на един минимум от чувство за хумор. Но пък Алгафари го е писал за аудитория, към която се обръща с “Приятели”…

Прочее, ето и целият текст на Нидал Алгафари от страницата му във Фейсбук.

Приятели,

днес Георги Първанов каза, че се извинява за това, че съм бил за три дни около новата му формация! Логично е и аз да се извиня за няколко неща!

Извинявай Георги, че 1997 година когато пое партията, експертното обслужване в мое лице направи всички по силите си БСП да получи 22 %, а не очакваните от теб 8%.
Извинявай Георги, че направих не малко с ” черния си ПР” да се възкачиш като президент на Република България!
Извинявай Георги, че когато никой не вярваше в победата ти за първият мандат, имам пред вид и теб самият, заедно с още няколко човека го направихме факт.
Извинявай Георги, че успях да те убедя да не отидеш на дебата с Петър Стоянов, въпреки, решението, твоето и на изпълнителното бюро да отидеш!
Извинявай Георги, и за това, че в рамките на няколко месеца успях да направя така, че медиите в страната, рекламните агенции и медия шоповете да ти станат близки! Преди това трудно можеше да излезе нещо благоприятно за теб!
Извинявай Георги, че при битката ти за втория мандат прави така, че площадите пред ликът ти да са пълни! Те не идваха заради теб и го знаеш, но ти харесваше!
Извинявай Георги! Надявам се да простиш!

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.