Пампорово посреща 180 състезатели по планинско колоездене

От четвъртък 20-ти юни до неделя 23-ти, най-модерния парк за планинско колоездене в България – Вело Парк Пампорово,  ще бъде арена на много оспорвана надпревара включена в календара на Международния колоездачен съюз, а победителите в нея ще получат точки за световната ранг листа.

Pamporovo Bike Cup 2013 е едно от най-очакваните събития за това лято, защото освен че е първото международно байк състезание за тази година в страната ни е и първото подобно в курорта.

До този момент заявка за участие са дали над 180 човека от България, Гърция, Македония, Испания, Франция, Великобритания, Румъния , Словения и други, като сред състезателите се срещат доста популярни на байк сцената имена.

Организатори на събитието са Concept Creative и Пампорово АД, които обещават състезателното трасе да е е на световно ниво, цялата организация да върви по план и да има само приятни изненади.

В четвъртък е регистрацията на състезателите. Следват тренировки по трасето и квалификация в събота от 13:30 до 17:00 часа. Финалите на състезанието ще бъдат в неделя от 13:30 до 16:30 часа.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.