Отново е убито цяло семейство

Четири трупа са намерени в апартамент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Днес в 11.25 часа в дежурната на Областната дирекция на МВР-Пловдив е било получено съобщение, че в апартамент в жилищен блок в кв. „Кючук Париж” в Пловдив са намерени три трупа. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Навътре в жилището криминалистите се намерили още един труп. По първоначални данни четирите трупа са на цяло семейство – мъж на 32 години, жена на 28 години и две момченца – на 8 години и 3 години. Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет.

Малко по-късно бе оповестено, че убитите са Георги и Николинка Тепавичарови и децата им. Георги е работил като сержант в авиобазата в Граф Игнатиево. По думите на съседи, които са го познавали, той е бил кротък човек.

Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.

Води се дело по случая с убийството на цяло семейство в Пловдив, съобщи пред радио "Фокус" говорителят на прокуратурата в Пловдив Галина Андреева.  Засега се проверяват всички версии. Знае се, че няма данни в апартамента да е влизало външно лице. Назначени са много експертизи, каква е причината за убийството ще може да се каже, когато те са готови, каза Андреева. Пистолетът на бащата, за който се знае, че е бил законно притежаван, ще бъде изследван също.

Припомняме, че на 12 януари в София в апартамент в кв. „Гоце Делчев” бяха намерени телата на петчленно семейство. Предполага се, че четирима от загиналите са били убити от бащата – бивш военен, след което той се е самоубил.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.