Откриват изложение „Културен туризъм – Велико Търново 2013“

Десетото издание на международното изложение "Културен туризъм – Велико Търново 2013" ще бъде открито на 18 април (четвъртък) от зам.-министър Иво Маринов и от кмета на старата столица Даниел Панов. Церемонията ще се състои от 11.00 часа в изложбения комплекс „Рафаел Михайлов“ (залата за дискусии). Преди това в 10.00 часа ще започне пресконференцията за изложението в пресклуба на БТА във Велико Търново (ул. "Христо Ботев" 2) с участието на Маринов и Панов.
Организатори на борсата, която приключва на 20 април, са МИЕТ, общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов”, община Велико Търново съвместно с Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции и Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Участват над 30 български общини, музеи и други културни институции, висши училища, неправителствени организации, щандове на изложители от 15 страни.

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев ще посети на 19 април (петък) юбилейното международно изложение „Културен туризъм-Велико Търново, 2013“, съобщиха от министерството.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.