Откраднали котенцето на Баракова

Учителката Анна Баракова, която влезе от пловдивската листа на мястото на Дяко Дяков, обяви, че не знае кой е паметника на Цар Освободител. В предаването “Събуди се”  на Диана Найденова Баракова обяви, че не е от София и затова не знае нищо за паметника.   След излъчи рубриката „Карай направо“ Найденова  заяви: „Каквото и да кажа в момента, то е обречено да звучи умно“. Констатацията дойде естествено след интервюто на Баракова в буса на Диана Найденова.

„Те искат да ме дискриминират“, каза Баракова например по адрес на съпартийците си от ББЦ. След като Найденова я попита какво има предвид, учителката от Пловдив експертно обясни: „да ме изложат, разбираш ли“. Искаш да кажеш – да те дискредитират, поправи я журналистката. Баракова добави, че са откраднали любимото и котенце и така я натискат да не влиза в парламента.

На влизане в София Найденова коментира, че много обича столицата. Баракова пък се ухили и призна, че най-много в града ѝ харесват многото магазини. Попитана за добрите страни на това да си депутат, тя отговори: „Визията, самочувствието“.

И цвета на косата на Анна Баракова бе тема на разговор. Тя показа своя снимка от студентските си години, на която е била с черна коса и пространно разказа как е решила да стане руса.  Ама дай нещо по-делово, виж се такава руса, пепелява, посъветва я Найденова.

1 Comment

  1. Простотията е по хората.И това е учителка с образование получено в България.Честито.

Leave a Reply

Your email address will not be published.