От НФСБ в петък ще съобщят дали приемат предложението за коалиция с ББЦ

В петък Политическият съвет на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) се събира в Карлово, където ще проведе разширено заседание с областните координатори и ръководствата на партиите от обединения фронт НИЕ, ГОРД, СЕК, „Целокупна България” и Движение „Патриот”. На това разширено заседание ще бъде взето решение по предложението за сътрудничество от страна на коалиция „България без цензура” – ВМРО-БНД – „Гергьовден”, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

На 7 юли, след победата на кандидата за кмет на бургаското село Черни връх, излъчен от Движение “Гергьовден” и подкрепен от ВМРО и НФСБ, лидерът на ББЦ Николай Бареков коментира, че бъдещето в България е на обединените патриоти.

След победата на частичните избори в село Черни връх Бареков изпрати поздравително писмо до НФСБ с покана за предизборна коалиция.

„Надявам се, че тази победа в Черни връх ще послужи за фундамент, който да обедини патриотичния център с цел победа над ГЕРБ и ДПС на предстоящите извънредни парламентарни избори. Стискам ви ръцете, желая ви успех и искрено желая да продължим да водим разговора за разширяване на патриотичната ни коалиция с ВМРО като поставим още по-здрава ценностна основа в лицето на НФСБ“, се казва в писмото.

Свързани публикации

5 Comments

  1. Да така е трябва да има обединение, но нали са патриоти защо не поканят и Атака. И другия въпрос е какво приви американеца при Бареков.

  2. Ако им се работи в полза на България, нека го приемат.

  3. Дано се получат нещата, но както Валери Симеонов каза, всичко зависи от съпартийците му и коалиционните партньори. В петък ще стане ясно.

  4. Добре ще е ако националистите се обединят!

Leave a Reply

Your email address will not be published.