Още трима депутати отиват при Бареков след Великден

Отливът на депутати от ГЕРБ и БСП към България без цензура продължава. След Великден партията на Николай Бареков ще получи подкрепата на още трима народни представители.

След Великден още един ще напусне ГЕРБ, обяви лидерът на ББЦ на извънредна пресконференция в Перник. Засега той отказа да даде повече подробности за него, но даде жокер: Той е млад и смел.  Зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев пък донесе и другата новина, която дори и Бареков не знаел. През последната седмица той разговарял с

двама депутати от БСП, които имали желание да се присъединят към ББЦ. Към партията на Бареков принадлежност вече обявиха Светлин Танчев, който преди месеци напусна ГЕРБ и Румен Йончев, който напусна Коалиция за България.   В момента потокът към нас е огромен, имаме 40 хиляди членска маса и 192 общински структури, стана ясно още от думите на Бареков.  Иначе Бареков очаква манипулативна кампания. Той обаче предупреди:  „Този, който от нас се окепази в кампанията, ще бъде прогонван от партията. Станахме много големи за кратко време, за което ви моля да ни извините“.  Лидерът на ББЦ призова хората ако имат сигнал за някой от членовете им, да го докладват и веднага се събира Контролният и Изпълнителният съвет и решава.  Ние няма да купуваме гласове, ако се получи оферта от името на ББЦ, земеделците, ВМРО, Гергьовден, призовавам хората да излязат и да го обявят. Но от сега казвам, че ако има, да отидат на Позитано и Банкя, защото оттам е дошла офертата, категоричен е Николай Бареков.

Той не скри, че очаква подобни номера като този с Бисер Миланов-Петното: Най-вероятно Борисов му е дал пари от мое име, защото има да ми дава пари от един бас. И още нещо, щом му е обещал този половин милион, значи има тези пари, а на влог е казал, че има 14 хиляди.

Бареков запита и защо не се рови около Орлин Алексиев, за който вътрешният министър вече каза, че е разследван за наркотрафик.

Фандъкова защо държи Орлин като шеф на Общинска банка, след като стана ясно, че това е пране на пари чрез скъпите автомобили.

Очаквам грозна и гадна кампания, а целта ще бъде да се отвратят нашите избиратели. Всички са се обединили срещу нас и се опитват да ни избутат, за да излязат БСП, ДПС и ГЕРБ и да кажат – това сме, само ние трите партии, коментира още Николай Бареков.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.