Няма улики, които да опровергават показанията на Оскар Писториус

Детектив, занимаващ се с разследването на убийството на приятелката на Оскар Писториус заяви, че още не са открити улики, които да опровергават показанията на лекоатлета, предаде Би Би Си.
Параолимпиецът, който е заподозрян в предумишленото убийство на Рива Стинкамп, заявява, че е застрелял своята приятелка погрешка.
Лекоатлетът Оскар Писториус е имал бурен скандал с приятелката си, преди да я застреля, пише британският в. „Дейли Експрес”. Двама свидетели твърдят, че са чули викове от дома на южноафриканския спортист, моменти преди 29-годишната Рива Стинкамп да бъде убита. Писториус настоя пред съда в Претория, че не е искал да застреля приятелката. Прокуратурата го обвини в предумишлено убийство. В своята декларация пред съда лекоатлетът настоява, че е мислел, че в дома му в Претория е влязъл крадец. След убийството на приятелката си лекоатлетът Оскар Писториус не е ял в продължение на пет дни и чете Библията, казват негови роднини, които вярват, че параолимпиецът ще се върне на пистата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.